На базі навчально-практичного центра кулінарії та кейтерингу при Київськом вищем професійним училище швейного та перукарського мистецтва Асоціація шеф-кухарів України спільно з нашим партнером ТМ EFFO провели майстер-клас для студентів навчального закладу на тему: «Риба та морепродукти за технологією Су Вид»
На майстер-класі були розкриті таки теми:
- які харчові продукти можна приготувати за допомогою Sous Vide;
- основні етапи приготування Sous Vide технології з використанням високолеїнової олії;
- рекомендації щодо температурного режиму та тривалості приготування для різних харчових продуктів;
- основні переваги та недоліки низькотемпературної кулінарної обробки у вакуумі;
- яким чином з використанням Sous Vide технології можна продовжити термін придатності напівфабрикатів;
- чи є різниця між термостатом і со-видом при приготуванні риби, овочів, м’яса та багато іншого.