Кулінарна
Академія

Підвищення престижу професії шеф-кухарів, кухарів та кондитерів

Асоціація
Шеф-Кухарів України

На сьогоднішній день це найчисленніша професійна організація кулінарів

Магазин
молекулярної кухні

Інтернет-магазин професійної продукції молекулярної кухні

Привіт, я, Ігор Брагін – шеф-кухар, засновник Кулінарної Академії і Асоціації шеф-кухарів України.

Моя мета і мрія – розвиток гастрономії в Україні. Головна наша цінність – це допомагати кухарям, дізнаватися і знаходити щось нове в кулінарії.

У 2007 році я створив організацію, яка об’єднала в одне ціле безліч шеф-кухарів, су-шефів, кухарів.

Через 13 років в Асоціацію шеф-кухарів України увійшли понад 1000 кухарів з України та зарубіжжя, яким ми даємо можливість розвиватися разом з нами і створювати новинки в кулінарії.

У 2012 році я ризикнув і створив Кулінарну Академію – місце, яке допомогло б усім бажаючим розвиватися і пізнавати щось нове в гастрономії.

Через 8 років наша Академія стала не просто школою для професіоналів, до нас може прийти кожен кухар і вибрати для себе будь-який напрямок у розвитку себе в сфері гастрономії.

Наші двері завжди відкриті, як і для початківців кухарів, так і для професіоналів своєї справи. І це тільки початок нашого шляху. Тому що все, що ми не робимо – це для Вас колеги і для розвитку гастрономії в Україні.

Ігор Брагін

ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ
ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ

Заходи

Головні події гастрономічної сфери
external

Кулінарна Академія

Асоціації шеф-кухарів України

Єдиний в Україні професійний навчальний заклад, що проводить підготовку кухарів у напрямку високої кухні в актуальних кулінарних тенденції.

Викладачі академії – професіонали, визнані на міжнародному рівні.

Кращі обирають кращих!

Асоціація шеф-кухарів України створена для того, щоб всі її члени могли ділитися своїм досвідом та впливати на розвиток гастрономії, підвищуючи її рівень у нашій країні