Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

  • Это мероприятие прошло.

6 Регіональний Гастрономічний Форум у Полтаві (09.11.2021)

09.11.2021

1100грн

Асоціація шеф-кухарів проводить 6 Регіональний Гастрономічний Форум, на якому будуть розглянуті актуальні теми ресторанної та кулінарної сфери. Цього разу Форум відбудеться у Полтаві.

На заході імениті шеф-кухарі продемонструють свою майстерність на 3 майстер-класах, а провідні спеціалісти ресторної сфери проведуть 3 семінари для управлінців та рестораторів .

Спікери:

Вячеслав Попков

Бренд-шеф ресторану та готелю «River Side», Чернігів.
  • Міжнародна нагорода як найкращий ресторан при готелі “International Hospitality Awards 2020”
  • Фіналіст ресторанної премії “СІЛЬ”.
  • Почесний член Асоціації шеф-кухарів України та викладач Кулінарної Академії.
  • Входить у Топ 100 кращих шеф-кухарів України за версією “Ukrainian Culinary Face”
  • Спікер “Ukrainian Gastro Show”
  • Шеф-співавтор рецептів книги “Україна. Їжа та історія”

Страви:

  • Бебі самоси з печінкою та яблуками
  • Куряче філе в цибулевій глазурі з чилі та кокосом

Олексiй Повторейко

Віце-президент Асоціації Шеф-кухарів України.
Бренд шеф та співвласник ресторанів «Стейк-хаус Наживо», «Наживо Азія», «Наживо Італія»
Викладач кулінарної академії.

За 15 років роботи на посаді шеф-кухаря, втілив в життя такі успішні проекти як:

  • ресторан Café de Paris,
  • фьюжн-ресторан Ma petite,
  • італійський ресторан Bellagio
  • і заміський клуб «Дача».

Провів понад 100 практичних і демонстраційних майстер-класів.

  • Суддя кулінарних конкурсів.
  • Спікер кулінарних конкурсів.

Спеціалізується на витримці, дозріванні, ферментації м’яса.

Страви :

  • Kyiv Pie – невеликий пиріг, округлої форми на листовому тісті з різними начинками. Нова національна страва, створена для популяризації української гастрономії по всьому світу.
  • Салат з філе су-від «Куратор» на крем-сирі з фенхелем, ягодами, селерою та редискою.

Денис Левицкий

Шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Relax Park Verholy»

Страви:

  • Лосось з чорізо, черрі та базиліком
  • Свинячий балик у золі з цибулі порей з панчетте з полентою

Тетяна Роблес

Marketing,
PR&Events Manager In Boho restaurant,
General Manager In MainCream Media,
Fairy&Food lover In real life

Тема: Маркетинговий та PR аналіз діяльності об’єкту, прояв помилок та шляхи їх вирішення, планування подальших стратегій. Акції та фішки в ресторанному маркетенгу.

  • чому так важлива реклама?
  • як правильно продвинути свій заклад ?
  • чому так важливо мати контент план ?
  • що може стати основню фішкою вашого закладу?

Євген Комаров

Юрист,
Business Developer ЮК «Global Law»,
Глава юридичного комітету Української Ресторанної Асоціації

Тема виступу: юридичні новини для ресторанного бізнесу.

  • за що можуть виписати штраф?
  • основні документи, які потрібні для ведення закладу?
  • які спецслужби можуть вас перевіряти?
  • навіщо реєструвати торгову марку?

Євген Пластун

Операційний консультант мережі ресторанів First Line Group.
Тренер по сервісу і комунікації.
У ресторанному бізнесі 10 років з яких 7 років на керуючих посадах

Тема: Внутрішня комунікація в ресторані.

  • Здорова комунікація між департаментами:
  • ви будуєте команду, а не виховуєте дітей.
  • як почути один одного
  • конфлікти з гостями і як комунікувати всередині департаменту для їх вирішення

Олександр Григорчук

Юрист,
Партнер ЮК «GLOBAL LAW»,
Член наглядової ради Української ресторанної асоціаці

Тема виступу: юридичні новини для ресторанного бізнесу.

  • за що можуть виписати штраф?
  • основні документи, які потрібні для ведення закладу?
  • які спецслужби можуть вас перевіряти?
  • навіщо реєструвати торгову марку?

Программа

«6 Регіонального гастрономічного форуму в Полтаві»

9:00-10:00
Реєстрацiя, кава-брейк
10:00-10:15
Офiцiйне вiдкриття
10:15-11:15
Майстер-клас вiд Дениса Левицького
Майстер-клас вiд Дениса Левицького

Шеф-кухар ресторанного комплексу « Верхоли», Полтава.

11:15-11:45
Виступ партнера

Компанія Мастер Мартіні

11:45-12:45
Семiнар вiд Тетяни Роблес
Семiнар вiд Тетяни Роблес

Marketing, PR&Events Manager In Boho restaurant, General Manager In MainCream Media, Fairy&Food lover In real life

12:45-13:30
Обiд
13:30-14:30
Майстер-клас вiд Вячеслава Попкова
Майстер-клас вiд Вячеслава Попкова

Бренд-шеф ресторану та готелю “Riverside”, Чернігів.

14:30-15:30
Семiнар вiд Євгена Пластуна
Семiнар вiд Євгена Пластуна

Операційного консультанта мережі ресторанів FIRST LINE GROUP.

15:30-16:00
Кава-брейк
16:00 -17:00
Майстер-клас вiд Олексiя Повторейко
Майстер-клас вiд Олексiя Повторейко

Віце-президент Асоціації шеф-кухарів України,бренд-шеф та співвласник ресторанів « Стейк- хаус НАЖИВО», «НАЖИВО Азія», «НАЖИВО Італія», викладач Кулінарної Академії»

17:00 – 18:00
Семiнар вiд Євгена Комарова/Олекснадр Григорчук

Business developer і юриста в Юридичній компанії “Global Law”.

18:00 - 18:30
Вручення сертифiкатiв

Правила форуму:

Відвідувачам забороняється:
  • Проносити на територію проведення заходу будь-які види вогнепальної, газової та холодної зброї;
  • Проносити на територію проведення заходу вибухові речовини, легкозаймисті матеріали, піротехніку всіх видів, а також отруйні, отруйні та їдкі речовини;
  • Проносити і вживати на території проведення заходу спиртні напої, наркотичні та психотропні засоби, перебувати в стані алкогольного, наркотичного або токсичного сп’яніння;
  • Вхід на територію проведення заходу з тваринами;
  • Вхід на територію проведення заходу в верхньому одязі при наявності працюючих гардеробів;
  • Здійснювати дії, які можуть стати: джерелом загрози майну організатора, учасників заходу, життю або здоров’ю людей, які перебувають на території проведення заходу; джерелом перешкод або порушень в забезпеченні безпеки заходу;
  • Наносити написи, розклеювати і розповсюджувати друковану продукцію, плакати, флаєри та іншу продукцію інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вiдповiдальнiсть:
  • Відвідувачу може бути відмовлено в доступі на захід або він може бути видалений з нього без компенсації вартості квитка в наступних випадках:
  • При спробі пройти на територію приміщення , в якому проходить захід, із забороненими для пронесення предметами;
  • При невиконанні цих правил і вимог представників організатора
  • При виявленні у відвідувача підвищеної температури тіла згідно з показаннями приладів вимірювання температури на пунктах контролю.
  • У разі вчинення відвідувачем протиправних дій він може бути переданий представникам правоохоронних органів для вирішення питання про його притягнення до адміністративної або кримінальної відповідальності.
  • Матеріальна шкода, заподіяна майну організатора, учасникам заходу
  • При нанесення написів, розклеювання і поширення друкованої продукції, плакатів, флаєрів і іншої продукції інформаційного або рекламного змісту, вести пропагандистську діяльність без письмової згоди організатора;
Вартість:
  • для однієї людини з ресторану — 1100 гривень
  • для двох — 1950 гривень
  • для членів Асоціації шеф-кухарів України знижка -50% (550,00 грн )

Запис по тел.: +38(067) 282 63 62 , +38(093) 758 23 27

Подробиці

Дата:
09.11.2021
вартість:
1100грн
Событие рубрика:

Організатор

Ассоциация Шеф-Поваров Украины
Телефон:
+38067 282 63 62, +380 (93) 758 23 27, +380(73)170 54 67
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com

поделись в соц сети