Мероприятия

Заходи

Загрузка Мероприятия

Все Мероприятия

Кулінарна Академія запрошує на двотижневий курс навчання кухарів

24 Січня - 5 Лютого

19400 грн

Кожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі.

Увага! Курси Кулінарної Академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.

Курс складається на 80% з практичної роботи на професійній кухні Академії, 20% – важлива теоретична складова.

За курс наші студенти відпрацьовують більш як 10 різноманітних технік приготування такі як:

  • Бланшування
  • Емульгування
  • Гратінування
  • Поширування
  • Абілірування
  • Фламбування
  • Дегідратація
  • Сферифікація
  • Піноутворення
  • Приготування страв способ Sous vide

Студенти приготують 13 страв авторського меню, що включають у себе: холодні та гарячі закуски, основні страви з м’яса та риби, салати, супи, хлібні корзини та десерти.

Наш курс – 80 годин практичної роботи з кращими спеціалістами країни!

Після проходження навчання, студенти складають екзамен, у результаті якого кухарям надаються відповідні категорії.

Студентам присвоюються категорії:

  • Кухар категорії « А »- при здачі іспитів на« відмінно »
  • Кухар категорії « В »- при здачі іспитів« добре »
  • Кухар категорії « С »- при здачі іспитів« задовільно »
  • Кухар категорії « D »- при здачі іспитів «погано»

Кухарям категорії «А» гарантоване працевлаштування в кращі ресторани України

Курс включає наступні розділи:

  • Чек-лісти
  • Методи аналізу меню
  • Інвентаризація
  • Організація управління
  • Організація робочих місць та технологічних процесів
  • Закупівля, зберігання продуктів та напівфабрикатів
  • Розробка меню та технологічних карт
  • Обробка продуктів та приготування страв
  • Естетична подача страв
  • Кулінарна хімія
  • Базові композиційні форми, достатня кількість та порядок. Значення елементів та органів чуття при подачі
  • Іноваційні техніки на простих продуктах

Викладачі:

24.01
Ігор Брагін
Ігор Брагін
25.01
Надія Поліщук
Надія Поліщук
26.01
Тарас Шевченко
Тарас Шевченко
27.01
Викладач уточняється
28.01
Викладач уточняється
31.01
Олександр Сізов
Олександр Сізов
01.02
Лаврешин Ігор
Лаврешин Ігор

Хлібна корзина

02.02
Вікторія Сажина

Десерти

03.02
Іштван Андрела
Іштван Андрела
04.02
Заготовки до екзамену
05.02
Екзамен

Теорія, практика, вручення сертифікатів

Меню учебного курса:

Холодні закуски
  • Хумус з едамамі, пряна цвітна капуста та різнотрав’я
    Іштван Андрела
  • Кіноа, маринована редис і крем із кабачка
Салати
  • Салат з баклажанів з сирним мусом, помідорами та кешью
    Тарас Шевченко
  • Зелений салат з хрустким коропом-
Гарячі закуски
  • Брокколі-гриль з горіховою еспумою, мигдальними пластинами, попкорн із кіноа
    Сергій Супрун
Супи
  • Бісок з креветкою, кокосове молоко та трави
Страви з птиці
  • Курча в зеленому каррі, броколі та рис жасмин
    Тарас Шевченко
Страва з риби
  • Сом обсмажений і глазурований у соусі місо пасти, рибного бульйону, унаги, суміші перців і маринованим фенхелем
    Іштван Андрела
Страви з мяса
  • Обожене м’ясо косулі з мусом із кукурудзи
    Супрун Сергій
  • Медальйони з запеченою картоплею гливи та соусом порто
    Ігор Брагін

Тривалість:

  • 2 тижні (80 годин), з пн – пт 10:00 до 18:00
  • Кількість студентів у групі обмежена до 12 осіб.

Вартість навчання:

  • На одного студента: 19 400 грн
  • *Для членів асоціації шеф-кухарів: 17500 грн.
  • *для нерезидентів України (представників інших країн) вартість – 850 $,

Запис за тел.: +38(067)282 63 62, +38(093)758 23 27

* Резерв місця: оплата у розмірі 50%, залишок суми оплачується в день заходу, повернення передоплати можливе у разі скасування за 7 робочих днів.

З повагою адміністрація Кулінарної Академії!

Подробиці

Початок:
24 Січня
ЗАКІНЧЕННЯ:
5 Лютого
вартість:
19400 грн
Событие рубрика:

Організатор

Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України
Телефон:
+38 (093) 758 23 27, +38 (067) 282 63 62
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА:
chef.kiev.ua@gmail.com, academy.bragin@gmail.com

Место проведения

Асоціація Шеф-кухарів України
Гарматна, 55
Київ, Украина
+ Карта Google

поделись в соц сети