Повторейко Олексій
Бренд-шеф ресторану «НАЖИВО», Україна, Київ
Віце-президент Асоціації шеф-кухарів, бренд-шеф ресторану «НАЖИВО»
Олексій один з небагатьох кухарів, які спеціалізуються на шотландської кухні. А ще шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отримані знання своє авторське бачення.
Олексій Повторейко проходив стажування та навчання шефа:
- стажування в Англії на кухні ресторану
- підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Париж)
- підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)
- з командою Шеф-експертів представляв Україну в королівському клубі Брюсселя (Бельгія)
- навчання на заводі convotherm (Німеччина) 6) відвідування міжнародних заходів таких як: Ikra, chef only, gastreet