Олексій Повторейко

Повторейко Олексій

Бренд-шеф ресторану «НАЖИВО», Україна, Київ

Віце-президент Асоціації шеф-кухарів, бренд-шеф ресторану «НАЖИВО»

Олексій один з небагатьох кухарів, які спеціалізуються на шотландської кухні. А ще шеф з успіхом розвиває сучасну кухню, вкладаючи в отримані знання своє авторське бачення.

Олексій Повторейко проходив стажування та навчання шефа:

  • стажування в Англії на кухні ресторану
  • підвищення кваліфікації в кулінарній школі Ferrandi (Париж)
  • підвищення кваліфікації в ВСС (Іспанія)
  • з командою Шеф-експертів представляв Україну в королівському клубі Брюсселя (Бельгія)
  • навчання на заводі convotherm (Німеччина) 6) відвідування міжнародних заходів таких як: Ikra, chef only, gastreet