Модестов Дмитро
Шеф-кухар ресторану «Takatak Bar», Іспанія
Takatak Bar – гастробарі з авторською кухнею, місцевими продуктами і великим вибором вин.
Мама і бабуся-кухаря, я прийшов в ресторан випадково і в 30-річному віці і мимоволі, не міг відмовити старшим і довелося викупити частку і управляти одним об’єктом в 2001 році.
Я швидко увлёкся.2006 рік – відкрив ресторан Базиліо. У 2012 поїхав вчитися в Барселону, щоб відкрити новий ресторан, але волею долі залишився в Іспанії.
У кожному ресторані, де працював я навчився багато чому, але найголовнішим своїм досвідом вважаю роботу в Tickets (ритм великого ресторану, система Іль Буйі, мій кумир Фернан Арія і тд. І ресторан Asador Etxebarri- сьогодні це моя філософія кухні Такатак: продукт органічний, сезонний, значить на піку смаку.
Мінімальна обробка, майже ніяких соусів, ми забули які продукти на смак. Готую сам. Стажувався в ресторані Asador Etxebarri, ресторан Arzak