Найкращий кондитер України працює у Варшаві

Найкращий кондитер України працює у Варшаві

Новости, События

До майстра кондитерської справи у суботу навідуються батьки дітей української школи, яка розташована неподалік

У рубриці Економіка і Бізнес познайомимося з одним із кращих фахівців кондитерської справи. Українець Ігор Заритський ось уже кілька місяців працює в одному з варшавських ресторанів – рік тому він отримав в Україні почесний титул «BISCOTTI CHEF кондитер».

Рік тому Ігоря Зарицького рекомендували директору ресторану La Maison, як особу, яка може організувати роботу, налагодити виробництво і збільшити реалізацію.
Ігор приїхав до Варшави на початку листопада минулого року, ознайомився з ситуацією, обговорив контракт і з березня Ігор Запицький вже офіційно працює шеф-кондитером ресторану La Maison.

Рік тому у Львові Ігор Заритський виграв перший український кондитерський конкурс

Отже, українські кондитери продовжують освоювати польський ринок солодощів. У країні над Віслою діють також кілька, так би мовити, цукеркових фірм з України та Львівська майстерня шоколаду, про деяких з них ми вже розповідали у рубриці Економіка і Бізнес.

поділитися в соц мережі

назад до новин