Найближчий курс

Двотижневий курс навчання кухарів

ВІД КУЛІНАРНОЇ АКАДЕМІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ

Відкритий запис на новий курс

КУЛІНАРНОЇ АКАДЕМІЇ АСОЦІАЦІЇ ШЕФ-КУХАРІВ УКРАЇНИ
  • ДАТИ НАВЧАННЯ

    Початок29 листопада 2021
    Кінець11 грудня 2021

  • ЧАС НАВЧАННЯ

    Пн – Птз 10:00 до 18:00
    Сб – Ндвихідні дні

Кожен сезон диктує свої смакові захоплення – гості хочуть незвичайних, і, одночасно, корисних страв, тому кухарям доводиться тримати руку на гастрономічному пульсі і Кулінарна Академія Асоціації шеф-кухарів України допоможе їм в цьому не легкому, але захоплюючій справі.

Увага!

Курси Кулінарної Академії розраховані на тих, для кого кулінарія та ресторанний бізнес є невід’ємною частиною життя.

Курс складається з

  • 80% з практичної роботи на професійній кухні Академії
  • 20% – важлива теоретична складова.
За курс наші студенти відпрацьовують більш 20 різноманітних та сучасних технік, деякі з них:
  • Бланшування
  • Емульгування
  • Гратінування
  • Поширування
  • Абілірування
  • Фламбування
  • Дегідратація
  • Сферифікація
  • Піноутворення
  • Приготування страв способом Sous-vide

13 страв авторького меню, що включають у себе: холодні та гарячі закуски, основні страви з м’яса та риби, салати, супи, хлібні корзини та десерти.

Наш курс – 80 годин практичної роботи з кращими спеціалістами країни!

Після проходження навчання, студенти складають екзамен, у результаті якого кухарям надаються відповідні категорії.

external

Після закінчення курсу та успішного складання випускних іспитів

студенти отримують сертифікат Асоціації шеф-кухарів і їм присвоюються категорії:
  • «Кухар категорії «А» – при здачі іспитів на «відмінно»
  • «Кухар категорії «В» – при здачі іспитів «добре»
  • «Кухар категорії «С» – при здачі іспитів «задовільно»
  • «Кухар категорії «D» – при здачі іспитів «погано»

Кухарям категорії «А» гарантоване працевлаштування в кращі ресторани України

Курс включає наступні розділи

  • Чек-листи
  • Методи аналізу меню
  • Інвентаризація
  • Організація управління
  • Організація робочих місць та технологічних процесів
  • Закупівля, зберігання продуктів та напівфабрикатів
  • Розробка меню та технологічних карт
  • Обробка продуктів та приготування страв
  • Естетична подача страв
  • Кулінарна хімія
  • Базові композиційні форми, достатня кількість та порядок. Значення елементів та органів чуття при подачі
  • Іноваційні техніки на простих продуктах
Кількість місць обмежена

Меню курсу

  • Холодні закуски

    Запечений гарбуз із в’яленою качкою та піною з козячого сиру
    Смажений баклажан з томатами та водоростями

  • Салати

    Салат зі спинки лосося, кіноа з ванільним майонезом
    Брюссельська капуста, смажені гливи та чіпсі з груші

  • Гарячі закуски

    Міні голубці з яловичим ребром, соусом деміґлас з капусти
    Гриль-броколі з вершковим кремом зі шпинатом та гірчицею

  • Супи

    Суп з коренеплодів з нутом та хрустким яйцем

  • Страви з птиці

    Качка сухої витримки з кремом із селери та трюфелю

  • Страви з м’яса

    Яловича вирізка з картопляним мільфеєм та трюфельною олією

  • Страви з риби

    Філе судака з цукіні, томатами та кебабом з виноградного листя
    Лосось із еспумою з кацубіші

  • Хлібний кошик
  • Десерти

Програма курсу

кулінарної академії
1 тиждень29.11 - 5.12
29.11
Ігор Брагін
Ігор Брагін

Президент Асоціації шеф-кухарів України, засновник Кулінарної Академії
страви:

Філе судака з цукіні, томатами та кебабом з виноградного листя

29.11
Лілія Каракай
Лілія Каракай

Викладач з кулінарної хімії
Заняття:

З кулінарної хімії

30.11
Надія Поліщук
Надія Поліщук

технолог
тема:

Робота з технологічними картками

01.12
Євген Грибеник
Євген Грибеник

шеф-кухар ресторану «FABIUS»
Страви:

Суп з коренеплодів з нутом та хрустким яйцем

Салат зі спинки лосося, кіноа з ванільним майонезом

02.12
Айк Вейшторт
Айк Вейшторт

шеф-кухар ресторанів «ZIA», «KAMA»
Страви:

Качка сухої витримки з кремом із селери та трюфелю

Лосось із еспумою з кацубіші

03.12
Вихідний
04.12
Вихідний
05.12
Вихідний
2 тиждень06.12 - 11.12
06.12
В’ячеслав Попков
В’ячеслав Попков

БРЕНД-ШЕФ РЕСТОРАНУ ТА ГОТЕЛЮ «RIVER SIDE», ЧЕРНІГІВ
Страви:

Брюссельська капуста, смажені гливи та чіпсі з груші

Міні голубці з яловичим ребром, соусом деміґлас з капусти

07.12
Анна Семеновська
Анна Семеновська

Шеф-кондитер кондитерської студії «Солодка Історія»
Страви:

В розробці

08.12
Тарас Шевченко
Тарас Шевченко

ШЕФ-КУХАР РЕСТОРАНУ «AVALON», КИЇВ
Страви:

Запечений гарбуз із в’яленою качкою та піною з козиного сиру

Гриль-броколі з вершковим кремом зі шпинатом та гірчицею

09.12
Анатолій Добровольський
Анатолій Добровольський

Шеф-кухар ресторанів «Forest», «Residence»
Страви:

Смажений баклажан з томатами та водоростями

Яловича вирізка з картопляним мільфеєм та трюфельною олією

10.12
Заготовки

Підготовка страв до іспиту

Доповнення конспектів та технологічних карток

11.12
Іспит

Теоретичні завдання:

40 запитань ( 33 запитання від викладачів, 7 технологічних запитань)

Практичні завдання:

Приготування 2 страв та оцінювання страв викладачами Кулінарної Академії

Записатися на двотижневий курс

кулінарної академії

Відгуки

Випускників Кулінарної Академії

Вадим Чижик

Самая лучшая группа)) и даёт много интересного что информации и так же про все мероприятия в Украине по кулинарии!!

Вадим Чижик

Маргарет Романюк

Только начала обучение и уже огромное количество полезной информации...супер место как для первых шагов в этой сфере, так и для для повышения квалификации

Маргарет Романюк

Галина Бида

5 звезд Советую всем....❤

Галина Бида

Александр Шкатула

Шеф-повар, собственник / Сыроварня «Шкатула», Мариуполь

Очень полезный информативный ресурс. Спасибо.

Александр Шкатула

Елизавета Дехтиар

Когда обучают профессионалы – знания максимально качественные! Спасибо за профессионализ и качество!

Елизавета Дехтиар

Малюга Леонид

Лучшее место для повышения квалификации ,дающее необходимые толчок и поддержку для "молодых" шефов! Ставшее Для каждого выпускника одним из самых важных событий в его профессиональной жизни и своеобразным домом в который постоянно хочется вернуться! Спасибо Вам за то что есть такое место!!

Малюга Леонид

Маслов Александр

Супер, академия.

Маслов Александр

Евгений Ильчук

Отличная Академия, профессионалы своего дела! Рекомендую всем)👍🤘

Евгений Ильчук

Марат Смирнов

Хорошее место, много нового для себя можно взять, новые знакомства, крутые преподаватели, особенно Михаил Калашников, Анна Семеновская, Иштван Андрэлла и Сергей Байсаревич.

Марат Смирнов

Евгений Грибеник

Супер Кулинарная школа. Рекомендую всем начинающим поварам, и тем кто хочет освежить свои кулинарные знания.

Евгений Грибеник

Галина Фрунзе

Делиться опытом, учить, любить своё дело - вы молодцы!

Галина Фрунзе

Мироненко Натали

Очень было познавательно, доступно для каждого уровня знаний. тренера все превосходные мастера своего дела. спасибо большое за позитивную и доступную подачу информацию. выслушали всех и ответили на все интересующие вопросы )))) так держать!!!

Мироненко Натали

Лещенко Оксана

Крутая Академия. Спасибо Михаил и Александр за море позитива, за новые идеи.Вы Крутые!!! Я получила колоссальный жизненный подрыв.

Лещенко Оксана

Александр Каратаев

Спасибо большое Академии и всем Шефам за те знания которые вы нам дает!!! Вы лучшие

Александр Каратаев

Назар Романишин

На самом деле кулинарная академия Игоря Брагина ето не только место для учебы начинающих поваров , но и место отличного отдыха для уже готовых поваров , шефов или су-шефов не важно , это место в котором вы отходите от своих ежедневных проблем и дежавюшных ситуаций на работе и погружаетесь в всеми нами любимый мир проффесиональной кулинарии с лутшими Шеф-експертами Украины ! От себя всем советую посетить курс обучения в Кулинарной Академии хотябы раз а потом ещо раз и ещо раз)))) Друзья вы останетесь очень довольны !!!

Назар Романишин

Андрей Майба

Просто Супер!!! Информация для идей любого направления!!!

Андрей Майба

Гаврилюк Андрей

Нещодавно начав навчатись в академії, дуже багато приємних вражень та емоцій, дякую вам за ваш професіоналізм навчати нас

Гаврилюк Андрей

Нина Шабан

Очень круто, позитивно и увлекательно. За две недели просто колоссальное количество информации самого разного характера. Преподаватели очень классные, открытые люди, и что не мало важно все практикующие шеф-повара. Спасибо администрации за организацию всего этого, без вас никак. Однозначно это очень интересный опыт, хорошая практика, новые знакомства и перспективы.

Нина Шабан

Дарья Барабанщикова

Представитель компании / «Thermomix»

Дорогие, Шефы! Спасибо большое за столь важный жизненный опыт и знания! У вас на курсах, я наслаждалась каждым днем, каждым новым рецептом и техниками приготовления! Все преподаватели не просто Шефы, они Маэстро и Мастера своего дела! От всей души благодарна ВАМ за вдохновение и полученные навыки!

Дарья Барабанщикова

Далецкий Александр

Большой толчек в будущее.. и веру в себя.

Далецкий Александр

Химич Николай

Гастрономия — это искусство есть, когда нет аппетита, и пить, когда нет жажды. Кулинарная Академия-это искусство в гастрономии💥💥💥🚀🚀🚀🔥👌

Химич Николай

Александр Маглеванный

Очень познавательно) Ребята молодцы. Успехов и процветания)

Александр Маглеванный

Назаренко Александр

Супер место для тех , кто ищет знание ...

Назаренко Александр

Тарас Шевченко

Много познавательной информации и нужные знакомства для дальнейшего развития себя и своего персонала.

Тарас Шевченко

Константин Козлов

Очень сильная кулинарная база. Много сильных шеф поваров,каждый со своими идеями,и своим видением кухни. Советую всем поварам которые хотят развиваться и шеф поварам которым нужно черпануть новых идей для вдохновения.

Константин Козлов

Ціни і умови

участі в двотижневому курсі кулінарної академії
  • ДАТИ НАВЧАННЯ

    Початок навчання29 листопада 2021
    Закінчення курсу11 грудня 2021

  • Кількість місць обмежена

    Студентів в групі12 чоловік
    Залишилося місць9 місць

  • ЧАС НАВЧАННЯ

    Понеділок – п’ятниця з 10:00 до 18:00
    Субота – неділя вихідні дні

  • ВАРТІСТЬ НАВЧАННЯ

    На одного студента19 400 грн
    Для членів асоціації17 500 грн
    (Асоціації Цеф-кухарів України)
    Для нерезидентів України$ 850
    (Представників інших країн)

Контакти

Кулінарної академії Шеф-Кухарів України