Вітаємо Ігоря Заріцького з титулом «Шеф-кондитер BISCOTTI 2015 року»

Вітаємо Ігоря Заріцького з титулом «Шеф-кондитер BISCOTTI 2015 року»

Новости, Репортажи, События

Ігор Заріцький нагороджений титулом «Шеф-кондитер BISCOTTI 2015 року» на Першому Національному чемпіонаті з кондитерського мистецтва «BISCOTTI chef кондитер 2015»

«Є бажання взяти участь у змаганні, щоб розуміти чи заслужено мене вважають одним з найкращих кондитерів України»

  • Ігор Заріцький, шеф-кондитер і шоколатьє, який присвятив кондитерському ремеслу вже не менше 15 років. Свою любов до роботи з шоколадом виражає приготуванням вишуканих шоколадних цукерок і унікальних скульптур.
  • В 2010 році разом з Аллою Белоусовою брав участь у Чемпіонаті світу з кондитерського мистецтва у Парижі, звідки привіз бронзу.
  • У 2013 і 2014 представляв Україну на відбірковому турі Кубку світу з кондитерського мистецтва в Туреччині і в ІV сезоні Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва.

На Національному Святі Шоколаду у Львові компанія BISCOTTI започаткувала Національний чемпіонат з кондитерського мистецтва «BISCOTTI chef кондитер» з метою розвитку культури кондитерського мистецтва та популяризації професії кондитера в Україні.

Стратегічний партнер чемпіонату: DGF International Culinary Concept, спеціальним партнер — DGF International Culinary School.

Чемпіонат відбувся в 17-18 жовтня 2015 року у Львівському палаці мистецтв у рамках Національного Свята Шоколаду, в ньому взяли участь кондитери, шеф-кондитери, помічники шеф-кондитерів, шоколатьє.

Кожен учасник протягом двох днів Національного чемпіонату з кондитерського мистецтва мав приготувати шоколадну скульптуру, торт (антреме) з двома видами начинок та смаків) та 1 вид цукерок. Обов’язковою була презентація готових кондитерських виробів.

Оцінювало майстерність восьми учасників журі чемпіонату, до складу якого увійшли високопрофесійні шеф-кондитери французької кулінарної школи DGF International Culinary School

І ще одна добра новина! Наші студенти мають хорошу нагоду отримати знання та навички від талановитого кондитера, Ігор Заріцький викладає в Кулінарній академії київської асоціації шеф-кухарів і зовсім скоро, всі бажаючі зможуть відвідати кондитерський майстер-клас.

поділитися в соц мережі

назад до новин